Dranda Games Explorers of Navoria – Forgotten Lands

749 

Dranda Games Explorers of Navoria – Forgotten Lands  Dranda Games Dranda Games Explorers of Navoria – Forgotten Lands 749 Kč

Popis produktu

Nové cesty vedou do zapomenutých zemí a s nimi přichází řada vzrušujících možností!

Rozšíření Explorers of Navoria – Forgotten Lands přinášejí obrovské množství nového obsahu, který mění způsob, jakým se hraje. Hráči nyní budou mít k dispozici asymetrické schopnosti a nové počáteční vybavení. K dispozici je také nová dělnická lokace a zbrusu nový balíček karet.

Bonusy na konci cest průzkumníků jsou nyní nahrazeny proměnlivými bodovanými cíli a k dispozici jsou další frakční bonusy za dosažení konce cest průzkumníků jako první.

Navíc bude mít každé kolo jedinečný bodovací cíl. Budete hrát krátkou hru a zaměříte se na aktuální cíl, nebo budete plánovat dopředu a pokusíte se získat velké skóre později ve hře?

Součástí hry Explorers of Navoria jsou také všechny komponenty potřebné pro hru v pěti hráčích. PLUS má nyní sólo kampaň, která má tři úrovně obtížnosti a variabilní vedlejší mise, takže se každá sólo hra velmi vyplatí.

 

Další vlastnosti: Typ hry Karetní, Strategická, Rodinná. Herní doba 30-60 minut. Autor Meng Chunlin. 1. Základní hra / rozšíření Rozšíření. 2. Minimální věk 8. 3. Jazyk hry bez textu. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 2. 6. Maximální počet hráčů 4. 7. Herní doba (minut) 31-45. 7. Herní doba (minut) 46-60.

Katalogové číslo: 78407 Kategorie: , , ,
Výrobce:Dranda Games

Související produkty