Renegade Games Wreckland Run Sleeves

399 

Renegade Games Wreckland Run Sleeves  Renegade Games Renegade Games Wreckland Run Sleeves 399 Kč

Popis produktu

Představujeme obaly Wreckland Run Sleeves od Renegade Game Studios – dokonalá ochrana pro vaše herní karty! S velkorysým počtem 235 obalů, z nichž každý má rozměry 45 x 68 mm, a se 3 jedinečnými designy jsou tyto obaly přizpůsobeny tak, aby vylepšily váš herní zážitek jak pro hru Wreckland Run, tak pro její rozšíření.

Tato pouzdra jsou vyrobena s ohledem na přesnost a kvalitu a poskytují vašim kartám pevné uchycení a chrání je před opotřebením během intenzivních herních seancí. Různé vzory dodají vašemu balíčku šmrnc a vaše herní sbírka tak vynikne.

Klíčové vlastnosti:
Dostatek: Vychutnejte si celkem 235 obalů, které zajistí, že celá vaše sbírka Wreckland Run spolu s rozšířením získá ochranu, jakou si zaslouží.
Perfektně padnoucí: Tato pouzdra jsou přizpůsobena kartám o rozměrech 45 x 68 mm a poskytují bezpečné a přesné uchycení, čímž zabraňují jakémukoli zbytečnému pohybu během hraní.Různé designy: Díky 3 jedinečným designům tato pouzdra nejen chrání, ale také dodávají herním kartám individuální nádech, čímž zvyšují celkovou estetiku vašeho balíčku.
Prvotřídní kvalita: Renegade Game Studios klade důraz na kvalitu a tato pouzdra nejsou výjimkou. Jsou vyrobena tak, aby vydržela náročné herní podmínky, a nabízejí odolnou ochranu vašich cenných karet.
Všestranné použití: Pouzdra Wreckland Run zajistí, že vaše karty zůstanou v neporušeném stavu, a prodlouží tak životnost vaší herní investice.

Obsah: 235 obalů (o rozměrech 45 x 68 mm) ve 3 různých provedeních.

Další vlastnosti: Typ hry Karetní. Herní doba 30-40 minut. Autor Scott Almes. EAN 0810011723184. 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. 2. Minimální věk 10. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 1. 7. Herní doba (minut) 31-45.

Související produkty