Titan Forge Games Lobotomy 2: Manhunt

3 199 

Titan Forge Games Lobotomy 2: Manhunt  Titan Forge Games Titan Forge Games Lobotomy 2: Manhunt 3199 Kč

Popis produktu

Lobotomy 2: Manhunt je pokračování hry Lobotomy.
V této kooperativní deskové hře o přežití. Každý z vás bude hrát za pacienta psychiatrické léčebny. Zrůdný personál udělá vše pro to, aby vás v něm udržel, takže budete muset využít své nevysvětlitelné schopnosti k útěku. Určitě najděte rozdíl mezi realitou a bludy dřív, než bude pozdě.

Lobotomy 2: Manhunt se od minulé hry výrazně zlepšila, ale stále si zachovává ducha a atmosféru původní Lobotomy. Obsahuje následující funkce:
modulární mapu s částmi blázince a venkovními částmi (ano, nyní si můžete prohlédnout okolí blázince).
nejlepší části Lobotomy, jako je systém cooldownů a časovač založený na dozorcích, jsou stále zde
zjednodušený boj, pohyb a správa postav
nové postavy s osobními cíli
systém craftingu – vylepšujte své zbraně a vybavení sbíráním harampádí
příběhové scénáře. S přidáním knihy scénářů je nyní hra tematičtější než kdy dříve. Prozkoumejte hrací plochu, která se může v průběhu hry rozšiřovat a skrývat další tajemství a cíle
Scénáře lze hrát samostatně, ale mají příběhovou návaznost. K dispozici je také režim „Sandbox“ pro nekonečnou znovuhratelnost

Další vlastnosti: Typ hry Tématické. Herní doba 60-120 minut. Autor Judgement Dave, Sebastian Kozak. EAN 5905090500001. 1. Základní hra / rozšíření Základní hra. 2. Minimální věk 14. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 5. 7. Herní doba (minut) 120.

Katalogové číslo: 5905090500001 Kategorie: , , ,

Související produkty