Crowd Games Deep State: Global Conspiracy

649 

Crowd Games Deep State: Global Conspiracy  Crowd Games Crowd Games Deep State: Global Conspiracy 649 Kč

Popis produktu

Vstupte do tajného světa Globálního spiknutí, kde vládne moc, tajemství a manipulace. V této strategické deskové hře od Crowd Games se ocitnete v centru geopolitických machinací a budete mít za úkol mařit terorismus, organizovat černé operace a utvářet společenské narativy prostřednictvím médií. Ale pozor, při proplouvání temnými vodami moci se vám může stát, že uzavřete spojenectví se záhadnými Reptiloidy, společností, která se v Deep State nepodobá žádné jiné.

Rozšíření Global Conspiracy přináší čtyři dynamické moduly, z nichž každý oplývá projekty a minirozšířeními. Ať už plánujete další kroky, nebo se chopíte kontroly nad společensko-politickými proudy, toto rozšíření nabízí nekonečné možnosti hraní. Kombinujte moduly a přizpůsobte si tak herní zážitek na míru, aby každé sezení bylo napínavou cestou ke globální nadvládě.

Další vlastnosti: Typ hry Strategická. Herní doba 40-75 minut. Autor Konstantin Seleznev. EAN 0672975287931. 1. Základní hra / rozšíření Rozšíření. 2. Minimální věk 14. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 5. 7. Herní doba (minut) 75.

Katalogové číslo: 0672975287931 Kategorie: , , ,
Výrobce:Crowd Games

Související produkty