The Mystery Agency The Balthazar Stone

1 779 

The Mystery Agency The Balthazar Stone  The Mystery Agency The Mystery Agency The Balthazar Stone 1779 Kč

Popis produktu

Podaří se vám odemknout starobylou truhlu, najít Baltazarův kámen a zlomit starobylou kletbu?

Balthazarův kámen od The Mystery Agency je oceňovaná úniková hádanka, kterou si můžete zahrát doma. Přidejte se k Else Winslowové na její cestě na ostrov Sharktooth. Abyste vyřešili záhadu, musíte vyřešit mnoho indicií ukrytých ve starobylé truhle s pokladem, najít Baltazarův kámen a zlomit jeho dávné prokletí.

A nemáte to vůbec jednoduché – samotná dřevěná truhla je zamčená na visací zámek a vy budete muset přijít na kombinaci, jen abyste mohli začít!

Budete muset využít všechny své dedukční a logické schopnosti, abyste vyřešili matoucí, mysl matoucí sled indicií k rozluštění kombinace zámků, poskládali informace a zjistili pravdu o kameni.

Jedna ze 3 nových napínavých záhadných hádanek, které jsou k dispozici v agentuře The Mystery Agency, získala ocenění Armchair Escapist 2021 za nejlepší domácí logickou hru.

Další vlastnosti: Typ hry Puzzle. EAN 0794712236108. Autor . 1. Základní hra / rozšíření Základní hra. 2. Minimální věk 14. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 6. 7. Herní doba (minut) 90. 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10) 7.8.

Katalogové číslo: 0794712236108 Kategorie: , , ,

Související produkty