Crowd Games City of the Great Machine: The Escalation

1 099 

Crowd Games City of the Great Machine: The Escalation  Crowd Games Crowd Games City of the Great Machine: The Escalation 1099 Kč

Popis produktu

Boj mezi Odbojem a Velkým strojem se dostává na zcela novou úroveň. Na stranu Revoluce se přidávají noví hrdinové s jedinečnými schopnostmi, zatímco Velký stroj vylepšuje své Služebníky mocnými implantáty a vysílá do boje své nové tajně vycvičené Služebníky. Nad Městem nyní křižuje vládní sledovací Zeppelin, který otevírá nové možnosti pro obě strany konfliktu.

Rozšíření Escalation se skládá ze 4 samostatných modulů vhodných jak pro hru jeden proti mnoha, tak pro sólovou a kooperativní hru. Do svých her můžete přidat libovolný z nich v různých kombinacích. Jednotlivé moduly se dokonale kombinují mezi sebou i se základní hrou. Rozšíření také nabízí náročný scénář Aeterna určený pro sólovou a kooperativní hru.

 

 

Další vlastnosti: Typ hry Strategická. Herní doba 60-90 minut. Autor German Tikhomirov. EAN 0672975939007. 1. Základní hra / rozšíření Rozšíření. 2. Minimální věk 14. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 4. 7. Herní doba (minut) 90.

Katalogové číslo: 0672975939007 Kategorie: , , ,
Výrobce:Crowd Games

Související produkty